Categories

Rólunk

Kedves Látogató!

Sok szeretettel üdvözöllek a Klárik Tünde Gyöngyékszer Butik Webáruházban!

Az én gyöngyös múltam 2007-re nyúlik vissza, amikor elkészítettem életem első gyöngyös darabját, egy karácsonyfadíszt. Ezen felbuzdulva beíratkoztam egy profi gyöngyfűzés tanfolyamra, hogy megtanuljam a fűzés minden csínját-bínját. Aztán a hobbiból egyszer csak "munka" lett, ami számomra kikapcsolódás és szórakozás is egyben. Általában minta után és saját kútfőből fűzök, a leginkább az inspirál, ha egyéni igényeket kell teljesítenem vagy maradékokból tudok egy tetszetős ékszert elkészíteni. 

Milyen gyöngyékszerek közül is válogathatsz a Butikban?

A választék kialakításakor a fő szempontom a praktikusság, a hordhatóság és a variálhatóság volt. Találsz alapdarabokat és különlegességeket, szóló ékszereket és szetteket egyaránt. Válogathatsz minimál stílusú darabok vagy romantikus ékszerek, elegáns vagy bohókás darabok között. A túl nagy, túl díszített, túl színes, túl extra - az nem én vagyok. A kevesebb több.

Tudom, hogy előbb vagy utóbb minden ékszer megtalálja a gazdáját, bármilyen korosztályról legyen is szó. Én abban tudok segíteni, hogy feltárom előtted a gyöngyékszerek varázslatos világát és pénztárcabarát ékszereket vonultatok fel a Butikban. Neked már csak ragyognod kell!

További információval, tippekkel, tanácsokkal állok rendelkezésedre a megadott elérhetőségeken. Jó válogatást és vásárlást kívánok! Szeretettel üdvözöl: Tündrüs

Unod a tucatékszereket? Valami újra, különlegesre vágysz?

ÉKSZEREINK EGYEDIEK. MINT TE!

Iratkozz fel most hírlevelünkre és azonnal megkapod 4 részes online ékszerkatalógusunkat!

 

  Hozzájárulok, hogy számomra a KT Boutique a továbbiakban hírlevelet vagy reklám célú üzenetet küldjön.

  Megismertem és elfogadtam az Adatvédelmi tájékoztatót.