Categories

Rólam

Rólam

Szeretettel üdvözöllek!

Klárik Tünde vagyok, gyöngyékszer készítő. 2008 elején fedeztem fel a gyöngyöket és úgy döntöttem, hogy én a gyöngyfűzést profi szinten akarom művelni. Ezért választottam az ország egyik legelismertebb oktatóját, akitől a fűzés alapjait és fortélyait elsajátítottam. Először csak magamnak fűztem, aztán a családnak, aztán a barátaimnak és most már a készítésben eljutottam arra a szintre, hogy örömmel és bátran állok a Te rendelkezésedre is.

Néhány pontban összefoglalom, hogy mit lehet tudni rólam.

Küldetésem: A mindent elárasztó olcsó bizsuk világában szeretnék egy elérhető alternatívát nyújtani arra, hogy egy modern nő hogyan tudja pénztárcabarát módon stílusossá és egyedivé tenni a mindennapi vagy alkalmi viseletét. Célom, hogy egy-egy szép ékszer dobja fel, újra és újra örömet okozzon, szépítse megviselője megjelenését és mindennapjait. Hiszen ha szép tárgyakkal veszed körül magad, az életed is szebb lesz.

Szlogenem: „Ékszer, amiben nem maradsz észrevétlen.”

Pozicionálás: Gyöngyökből ékszert készíteni nagyon népszerű hobbi. Én megmutatom, hogy a megszerzett tudásom, tapasztalatom és a fantáziám segítségével hogyan lehet ezekből valami különlegeset készíteni. Termékeim minőségi gyöngyökből kézzel készített ékszerek a modern, aktív, városi életmódhoz.

Stílusom: minimalista stílusú, ugyanakkor elegáns megjelenésű ékszerek, amelyek a mindennapokban sem jelentenek „túlöltözöttséget”.

Célközönségem: aktív, a megjelenésükre igényes hölgyek, akik értékelik a kézzel készült termékeket

Hitelesség: Azt ígérem kedves vásárlóimnak, hogy az ékszerük nem jön szembe velük az utcán. A célom ennek az ígéretnek a feltétlen megtartása, megrendelőim korrekt kiszolgálása. Már gazdára talált ékszereim fotóit végignézve látható, hogy nincs két egyforma darab, legfeljebb jellegében, megjelenésében nagyon hasonló. Hiszen minden hölgy egyedi és utánozhatatlan.

Gyere, ismerkedj meg kicsiny boltom kínálatával! Az Ékszerek menüpontban válogathatsz a készleten lévő termékekből és nézelődhetsz a már megvásárolt ékszerek fotógalériájában.

Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.

Unod a tucatékszereket? Valami újra, különlegesre vágysz?

ÉKSZEREINK EGYEDIEK. MINT TE!

Iratkozz fel most hírlevelünkre és azonnal megkapod 4 részes online ékszerkatalógusunkat!

 

  Hozzájárulok, hogy számomra a KT Boutique a továbbiakban hírlevelet vagy reklám célú üzenetet küldjön.

  Megismertem és elfogadtam az Adatvédelmi tájékoztatót.