Categories

Rólunk írták

Korábbi kedves vevőink az alábbiakat írták az ékszereinkről:

Mindenkinek ajánlani tudom ezeket a szebbnél szebb ékszereket, gyönyörű színösszeállítások találhatók a kínálatban. Tetszik, hogy vannak hétköznap illetve alkalmakon viselhető darabok is. Én a magam részéről minden gyöngyékszeremet innen választottam. Remélem továbbra is lesz lehetőségem,hogy bővítsem a kollekciómat.

Z. Mónika, Budapest

 

Kedves Tünde!

Tetszettek az angyalkák. Köszönjük.

P. Orsolya, Budapest

 

Ha szép és egyedi gyöngyékszert szeretnél hordani, ami biztosan nem jön veled szembe az utcán, ha szereted az igényes kiegészítőket, feltétlenül nézz be ide! Hidd el, tudom, miről beszélek.

T. Ágnes, Budapest

 

Minden kedves látogatónak szeretettel ajánlom A KT Boutique termékeit. Tünde gyönyörű gyöngyékszereket fűz csodálatos színekben és belefűzi a kedvességét, derűjét is!

H. Krisztina, Budapest

 

Szerintem nekem van az egyik legnagyobb gyűjteményem a KT Boutique -tól, így bátran állíthatom, hogy az ékszerek nem csak csodaszépek, de nagyon jó minőségűek is. Évek óta hordom és nagyon szeretem őket! Tündi ügyes kezű és nagyon kreatív, így gyakorlatilag bármit megcsinál, amit megálmodok. Ha szereted a szép és minőségi ékszereket, akkor jó szívvel ajánlom a KT Boutique-ot. És akkor is, ha valakit ékszerrel akarsz meglepni. Én már rengeteget ajándékoztam is (bár néha fájó szívvel, mert szívesen megtartottam volna... :-P) és eddig még mindig nagy volt az öröm. Szóval csak bátran! Nem fogsz csalódni!

Cs. Andrea, Budapest

 

wink emoticonKedves Tündi! A Te ékszereid egyediek. Azon túl, hogy csodás színeket és formákat készítesz, a szívedet is beleteszed egy-egy darabba. Külön egyedi kívánságokra is nyitott vagy, ami általában máshol nem megszokott. Bármikor felveszem a Te általad készített gyűrűket, vagy medált és egész nap mosolygok smile emoticon.

P.P. Csilla, Budapest

 

Kedves Tünde! Gratulálok az ékszereidhez, eddig is nagyon szépek voltak, de egyre kifinomultabbak, lágyabbak és szebbek.

S. Renáta, Budapest

 

Kedves Tünde! Egy nagyon kedves, finom gyöngy karkötőt vettem nálad. Fehér és aranyszínű pici gömböcskékből áll. Remek nappal és este, de leginkább napsütésben, vidáman szeretem viselni. Köszönöm!

Tóth Attiláné, Budapest

 

Szeretettel ajánlom mindenkinek a KT Boutique ékszereit. Tündi nagyon szép, egyedi, különleges és minőségi gyöngyékszereket készít, szívvel-lélekkel. Extra kívánságokat is készít, még a fantázia sem szabhat határokat a kreatívitásának. Imádom hordani a Tündi által készített gyönyörűségeket. Kiváló saját részre és ajándéknak is egyaránt.

T. Brigitta, Budapest

 

Édesanyámnak rendeltem névnapja alkalmából. Nagyon nagyon tetszett neki mikor meglátta. Teljesen el volt tőle ájulva. Nem nagyon hordott karkötőt de ezt azóta is minden nap felveszi, le se akarja venni. Csodálatos a kidolgozása, nagyon praktikus a csatt része, hiszen mágneses és nem kell állandóan segítséget kérnie ha fel illetve ha le akarja venni. Mindenhez fel tudja venni. (elegáns vagy sportos ruházathoz is ) Tartós, nem szakad el. 
Összefoglalva nagyon jó döntés volt ez az egyedi elkészítésű gyöngy karkötő. Bátran tudom ajánlani mindenkinek. Gyönyörű , különleges ajándék. 
Köszönöm szépen.
K. Brigitta, Szigetmonostor
 
 

Klárik Tünde iparművész kiváló szakmai színvonalon készíti a gyönyörű ékszereket. Nagyon jó és finom érzékkel tervezi meg formailag és színkombinációival a kollekció darabjait.

 A sokoldalú nő megtalálja a széles választékból a különböző élethelyzetek megjelenéseihez illő ékszereit. Az üzleti tárgyalásokhoz és a magánéleti eseményekhez illő szép ékszereket szívesen és nagy örömmel viselik a nők, akiknek az esztétikus megjelenés fontos szempont. Tünde a gyöngyékszereivel hozzájárul a sikeres nő jó megjelenéséhez.

Megelégedéssel tudom ajánlani az eddigi eredményes iparművészeti munkássága alapján a csodálatos kollekció bármelyik darabját.

Gáspár Ágnes, protokoll szakértő, egyetemi oktató-tréner, Budapest

 

Nagy volt az öröm, köszönjük! El volt ájulva anyum, hogy ilyen gyönyörűséget csinált neki Tünde - nem kis kooperációval.

V. Orsolya, Tura

Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.

Unod a tucatékszereket? Valami újra, különlegesre vágysz?

ÉKSZEREINK EGYEDIEK. MINT TE!

Iratkozz fel most hírlevelünkre és azonnal megkapod 4 részes online ékszerkatalógusunkat!

 

  Hozzájárulok, hogy számomra a KT Boutique a továbbiakban hírlevelet vagy reklám célú üzenetet küldjön.

  Megismertem és elfogadtam az Adatvédelmi tájékoztatót.