Categories

Mit jelent az egyediség?

A piacon rengeteg ékszerbolt és webshop elérhető, sokan, sokféle ékszert készítenek, többen használnak fel gyöngyöket is. Akkor - kérhezhetnéd - mit jelent az egyediségünk? Miben különbözik a KT Boutique a többi gyöngyékszer áruháztól?

 

Elsősorban azt jelenti, hogy ilyen ékszereket nem készít más. Hasonlót nyilván, de egy kész ékszeremben nem csak az anyag van benne, hanem a saját stílusom, egyéniségem, az általam kigondolt színkombinációk, kedvelt formák. Az ékszereimet nem egy gép állítja elő, hanem én a két kezemmel és a megszerzett tudásommal.

Másodszorban, két egyforma ékszert magam sem készítek. Nincs egy prototípus, nincs tömeggyártás. Minden egyes darab eltér a másiktól és valóban egyedi lesz.

Harmadsorban, nyitottak vagyunk az egyedi igényekre. Ha nem találsz egy kedvedre való darabot sem a kínálatban, de van saját ötleted, szívesen megvalósítom. Sőt, ez az egyik kedvencem, ha rád szabhatom az ékszert.

Továbbá, mivel kicsik vagyunk, nincsenek horribilis fenntartási költségeink. Ezért reális árakat tudunk neked ajánlani. A termékskála gondos tervezéssel kerül kialakításra. Fontos, hogy a kínálatunk ne csak szép legyen és minőségi, hanem megfizethető is.

Olyan ingyenes személyes átvételi pontunk van, ami Budapest szívében található (Nyugati pu. mellett). Nem kell elzarándokolnod a telephelyre, ha nem akarsz a szállításra költeni, hanem mi visszük közelebb hozzád a rendelést. Sőt, amit ma megrendelsz, másnap délután már az átvételi helyen vár rád (részletek a GYIK menüpontban), mert tudjuk, hogy ha beleszeretsz egy ékszerbe, akkor nem akarsz sokáig várni rá.

Végül, de nem utolsósorban, nekünk kiemelten fontos, hogy a csomag biztonságban megérkezzen hozzád. Ezért futárszolgálatra bízzuk, mely megfizethető áron kb. 2 nap alatt eljuttatja hozzád az ékszert. Nincs több ezer forintos utánvét, mégis fizethetsz otthon, készpénzben.

 

 

Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.

Unod a tucatékszereket? Valami újra, különlegesre vágysz?

ÉKSZEREINK EGYEDIEK. MINT TE!

Iratkozz fel most hírlevelünkre és azonnal megkapod 4 részes online ékszerkatalógusunkat!

 

  Hozzájárulok, hogy számomra a KT Boutique a továbbiakban hírlevelet vagy reklám célú üzenetet küldjön.

  Megismertem és elfogadtam az Adatvédelmi tájékoztatót.